+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Zilverbaren

vanaf 50 gram tot 31103.5 gram. Prijs vanaf € 49,33

Zilverbaren kunt u eenvoudig en snel kopen bij Goudstandaard. Deze baren hebben een zuiverheid van 99,9% zilver en zijn afkomstige van een LBMA-gecertificeerde producent. Zilverbaren worden belast met 21% btw, daarom kan het interessant zijn zilverbaren zakelijk aan te kopen of te kiezen voor zilverbaren in combinatie met opslag in Zwitserland. Daar is het edelmetaal vrijgesteld van btw. Wilt u meer weten over de risico's van beleggen in zilver? Klik dan hier.

Umicore zilverbaar 50 gram
v.a. € 49,33 incl btw.
Umicore zilverbaar 100 gram
v.a. € 86,33 incl btw.
Umicore zilverbaar 250 gram
v.a. € 161,32 incl btw.
Umicore zilverbaar 500 gram
v.a. € 286,81 incl btw.
Umicore zilverbaar 1 kilogram
v.a. € 541,09 incl btw.
Umicore zilverbaar 5 kilogram
v.a. € 2.625,65 incl btw.
Umicore zilverbaar 10 kilogram
v.a. € 5.227,09 incl btw.

Zilver kopen


Zilver kopen bij Goudstandaard is veilig en eenvoudig. Wij verkopen de meest gangbare zilveren munten en zilverbaren, die rechtstreeks afkomstig zijn van LBMA gecertificeerde producenten. De munthuizen en smelterijen met een LBMA keurmerk leveren zilver dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

U kunt op verschillende manieren zilver kopen bij Goudstandaard. Voor particulieren zijn zilveren munten zoals de Canadese Maple Leaf, de Amerikaanse Silver Eagle en de Oostenrijkse Philharmoniker het meest interessant, omdat deze tegen een gunstiger btw-tarief verhandeld worden. Voor zilveren munten betaalt u slechts btw over de winstmarge van de producent, terwijl zilverbaren volledig met 21% btw belast worden.

Goudstandaard verkoopt Umicore zilverbaren met gewichten uiteenlopend van 50 gram tot en met 10 kilogram. Deze zilverbaren hebben een zuiverheid van 99,9% zilver en zijn vanaf 250 gram tevens voorzien van een uniek serienummer.


Zilver kopen zonder btw


Er zijn verschillende manieren om zilver te kopen zonder btw. Heeft u een eigen bedrijf, dan kunt u zilver zakelijk aankopen. In dat geval kunt u de btw op de zilverbaren verrekenen.

Een andere optie is de aanschaf van zilver in combinatie met opslag in Zwitserland. Via AunexumSafe kunt u zilverbaren van 100 en 1.000 troy ounce kopen en verkopen. Deze zilverbaren worden veilig en geheel verzekerd voor u bewaard bij LOOMIS, een van de grootste spelers ter wereld in waarde transport en waarde opslag.


Waarom zilver kopen?


Zilver is om verschillende redenen een interessant edelmetaal. Niet alleen vanwege de monetaire functie die het ooit vervulde, maar ook vanwege haar industriële toepassingen. Zo wordt het edelmetaal verwerkt in onder meer zonnepanelen, accu’s, elektronische apparaten en waterfilters. Bij een toenemende vraag naar deze producten is er meer zilver nodig.

Beleggers kiezen ook steeds vaker voor zilver als bescherming tegen valutarisico. Door inflatie heeft het geld de afgelopen decennia een groot deel van haar koopkracht verloren, terwijl zilver op de lange termijn haar waarde weet te behouden. Daarom ontdekken steeds meer beleggers het edelmetaal als alternatieve belegging of als alternatief voor sparen.

Wilt u meer weten over de risico’s van beleggen in zilver? Klik dan hier.