+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

 Uw goud of zilver verkopen?

 Maak gebruik van onze verkooptool

Ik wil verkopen
Waarom Goudstandaard
  • Veilig betalen
  • AFM vergunning houder
  • Internationale opslag
  • Kennis van de markt en product
  • Meer over ons

Fysiek goud kopen

 
Wilt u fysiek goud of fysiek zilver kopen? Goudstandaard is hét adres waar u op een veilige en betrouwbare manier goud en zilver kunt kopen. Met onze AFM-vergunning staan we garant voor een veilige en betrouwbare belegging in goud en zilver.

Bovendien bieden we professionele, veilige en volledig verzekerde opslag aan voor uw investering in fysiek goud en zilver. Wij werken momenteel samen met Brinks Nederland en LOOMIS Zwitserland. Twee internationale en toonaangevende partijen als het gaat om waarde transport en opslag. U kunt bij uw bestelling aangeven of u gebruik wenst te maken van onze opslagfaciliteit.

Wij bieden een ruim assortiment fysiek goud en fysiek zilver aan. Wilt u goud kopen, dan kunt u kiezen uit een hoogwaardig aanbod. Onze goudbaren hebben een zuiverheid van tenminste 99,9% (24 karaat) en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Ook populaire beleggingsmunten als de Canadese Maple Leaf en de Amerikaanse Buffalo hebben een zuiverheid van tenminste 99,9% goud.

Fysiek zilver kopen

Naast fysiek goud kunt u bij Goudstandaard ook fysiek zilver kopen. Zilverbaren hebben een zuiverheid van 99,9% en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Zilverbaren worden in beginsel belast met 21% BTW. Koopt u echter zilveren munten, dan bent u vrijgesteld van BTW. Ook zilveren kilomunten vallen onder deze margeregeling. Goudstandaard is met afstand de voordeligste aanbieder van BTW-vrij zilver binnen de branche.

Als u kiest voor opslag van zilver buiten de EU betaalt u zelfs helemaal geen BTW. Goudstandaard biedt 100 en 1.000 troy ounce zilverbaren aan die op naam en geheel verzekerd opgeslagen liggen in Zwitserland bij LOOMIS. Deze baren kunt u zonder BTW verhandelen. Ook over het verschuldigde bewaarloon betaalt u geen BTW.

 Betrouwbaar zaken doen

 Veilige opslag

 Opslag in Nederland of Zwitserland

Verzekerde verzending

 Volledig verzekerd tot het moment van ontvangst

 Persoonlijk contact

 Deskundige begeleiding

Goldinside 

De ins en outs op het gebied van edelmetaal, acties van (centrale) banken en uitspraken van experts in de wereld van beleggen!
Column: Italië, whatever it takes?
19-10-2018

De rente op Italiaanse staatsobligaties bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vier ...

Lees meer... 
Poetin: "Onafhankelijkheid van de dollar is kwestie van nationale veiligheid"
19-10-2018

Rusland heeft in augustus opnieuw Amerikaanse staatsobligaties van de hand gedaan en is van ...

Lees meer... 

Actuele koersgrafiek

GoudZilver
Bekijk de koersgrafiek 
Iedere week de MarketUpdate ontvangen?
Wekelijks op de hoogte van de ins en outs op het gebied van edelmetaal, acties van (centrale) banken en uitspraken van experts in de wereld van beleggen!

Veilig en vertrouwd

Goud en zilver kopen bij Goudstandaard doet u veilig en vertrouwd. U betaalt veilig met onze SSL encryptie, kunt veilig en verzekerd opslaan of internationaal verzekerd laten verzenden. Uiteraard tegen zeer scherpe tarieven. De voordelen:

• Veilig betalen bij Goudstandaard
• AFM vergunning houder
• Internationale opslag en uitlevering
• Kennis van de markt en product

Goud kopen bij Goudstandaard doet u tegen de scherpste prijzen. Bovendien zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wat betekent dat wij garant staan voor een veilige en betrouwbare belegging in goud. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling binnen 24 tot 48 uur, maar u kunt bij ons ook kiezen voor verzekerde opslag. Ten slotte zijn wij altijd goed bereikbaar voor klanten. Om deze redenen behaalt Goudstandaard de hoogste klanttevredenheid.

De actuele goud en zilverprijzen

Benieuwd naar de actuele goudprijzen en zilverprijzen? De prijzen van de producten van Goudstandaard zijn direct gekoppeld met de wereldmarkt. Op onze prijspagina ziet u de midden koers in verschillende valuta en gewichten. Heeft u bij een bepaalde prijs interesse in het aan- of verkopen van goud, dan kunt u via onze prijsalert aangeven. U krijgt dan automatisch een e-mail wanneer uw koersdoel bereikt is.

Partners